Připište mi to na účet!
Za Vaši věrnost vás odměníme.
Získejte ihned 2% na váš nákup.
Anaerobní zpracování dodává zrnu fermentované a sladké tóny malin, borůvek a mléčné čokolády.
Kategorie: | Zrnková káva |
---|---|
tělo: | ***** |
hořkost: | * |
kyselost: | **** |
pražení: | ** |
aroma: | **** |
SLADKOST: | **** |
Doporučujeme:
Zvolit přípravu na filtrovanou kávu - drippery, Moka konvice nebo French press , nebo jiné alternativní přípravy kávy. Vhodné i na espresso.
Popis kávy:
Zrnková káva čerstvě pražená, vysokohorská výběrová 100% arabika, která zrála na sopečných svazích El Salvadoru. Čistá odrůda Pacamara, sběr nad 1400 m n. m. (SHG). Anaerobní fermentace je způsob zpracování kávy probíhající bez přístupu kyslíku, při kterém jsou kávové třešně uzavřeny do tanků či pytlů, odkud se odsaje vzduch. Uvnitř probíhá řízené kvašení, při němž se rozvíjejí specifické druhy mikroorganismů produkujících aromatické látky, které dávají kávě bohaté ovocné a sladké profily. Tato káva se vyznačuje díky anaerobnímu zpracovaní sladkými tóny malin, borůvek a mléčné čokolády.
Země původu: | El Salvador |
---|---|
Oblast: | Sonsonate |
Nadmořská výška: | 1400m n. m. |
Odrůda: | Pacamara |
Sběr: | ruční |
Zpracování: | Anaerobní |
Pražení: | světlé |
Certifikace: | Rainforest Aliance, Natural Product |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.