Připište mi to na účet!
Za Vaši věrnost vás odměníme.
Získejte ihned 2% na váš nákup.
Čerstvě pražený vysokohorský mikrolot z oblasti Apaneca v nadmořské výšce 1 400 m n. m. (SHG). Červené bobule Pacamara dozrávají ve stínu stromů, sběr je ruční, dále jsou bobule zbaveny slupky a ponechány v dužnině, sušeny na slunci a roštech, tuto metodu nazýváme „honey". V této kávě můžete cítit tóny sušené švestky, příjemné plné acidity a velice dlouhou dochuť.
Kategorie: | Zrnková káva |
---|---|
Hmotnost: | 0.225 kg |
Položka byla vyprodána… |
Doporučujeme:
Zvolit přípravu na filtrovanou kávu - drippery, Moka konvice nebo French press , nebo jiné alternativní přípravy kávy. Vhodné i na espresso.
Co je vlastně mikrolot?
Velmi pečlivý malý ruční sběr kávových třešní, které jsou pak odděleny od ostatních bobulí klasického sběru. Jedná se jen o pár desítek pytlů zeleného výjimečného zrna.
Země původu: | El Salvador |
---|---|
Nadmořská výška: | 1400 m n. m. |
Odrůda: | Pacamara |
Sběr: | ruční |
Zpracování: | „honey“ |
Pražení: | střední |
Certifikace: | Rainforest Aliance, Natural Product |